Utolsó kommentek

Tanévkezdési borzalom

2008.09.01. 13:52 ReklámFüggő

Címkék: iskola irodaszer

A mai nappal megkezdődött a 2008/2009-es tanév az általános és középiskolákban. Gyerekek tömegeit szorították vissza az iskolapadba, véget vetve ezzel a szünidőnek, és tanárok ezrei tértek vissza a munkájukba, hogy legálisan terrorizálhassanak másokat (elnézést kérek a normális lelkületű pedagógusoktól).

Szóval a tegnapi nappal végetért a nyáriszünet, és ezt a Magyar Televíziónak sikerült is tudatosítania a tévénéző fiatalokkal tegnap délután. A távirányítót nyomkodva sikerült belebotlanom a hivatalos, közvetített 2008-as tanévnyitó ünnepségbe. Hát mondhatom, felemelő élmény volt. Így kell elvenni a diákok jókedvét a nyaruk utolsó napján.

Azonban ma sikerült egy még kiválóbb "hangulatcsinálót" találnom. A Staples Inc. (amerikai iroda- és tanszernagykereskedő cég) "Back to school" reklámja annyira borzasztó, hogy még az iskolapadból már kikerült nézőnek is feláll a szőr a hátán a tvspot láttán. A gyerekeknek pedig méginkább, főleg mikor meghallják a "It's the Most Wonderful Time of the Year" ("Ez az év legcsodásabb időszaka") című dalt.
Az első blikkre réginek tűnő reklámról (a 80-as évek végére, 90-es évek elejére datáltam) kiderült, hogy mindössze néhány éve készült, ha minden igaz, először 2003-ben került adásba. És akinek ezt a förmedvényt köszönhetjük, az a Cliff Freeman & Partners reklámügynökség.
Cliff, gratulálok!

 

süti beállítások módosítása