Utolsó kommentek

Hamilton a városban száguldozik

2008.03.18. 10:54 ReklámFüggő

Címkék: sport kommunikáció vodafone forma 1 sztárok tv spot

2007 januárjában érdekes dolog történt a Forma 1-ben. A Vodafone, mely előtte évekig a Ferrari csapat egyik fő szponzora volt, a szerződésük lejártával a Ferrari tán legnagyobb riválisának, a McLaren csapatnak lett a partnere. Minden bizonnyal nem tette volna ezt a Vodafone, ha Michael Schumacher nem fejezi be pályafutását. Mivel a pilóta mégis így döntött, a Vodafone nyilván nagyobb lehetőséget látott a McLarenben, és Fernando Alonsoban, akit a brit istállónak sikerült megnyernie magának. A folytatást gondolom sokan ismerik: a Ferrari 2 évnyi vergődés után, Räikkönennel a nyeregben világbajnok lett, a McLaren pedig hatalmas vesztes, mivel szinte végig 2 pilótájuk (Alonso és Hamilton) vezetett a pontversenyben, az utolsó futam után, nevető harmadikként mégis az előbb említett finn örülhetett a világbajnoki címnek.

Szóval a Vodafone csapatot váltott, és ez bizony megérződik a reklámjain is. Nem, nem lettek rosszabbak ezek a hirdetések, csaupán egész más hangulatúak. Míg a korábbi Ferraris szpotok bohókásak, vidámak, olykor viccesek voltak. A mostaniak sokkal komolyabbak.
A legújabb reklámban, mely most márciusban jött ki, a tavalyi nagy felfedezett, VB ezüstérmes Lewis Hamilton a főszereplő. A film rendkívül hangulatos, érdemes megnézni...még azoknak is, akik nem szimpatizálnak Hamiltonnal.


 

 



Némi infó:

Reklámügynökség: BBH (London)
Creative Director: Nick Gill
Creatives: Steve Wakelam, Ian Williamson
Agency Producer: Ruben Mercadal
Production Company: Nice Shirt Films (London)
Director: Sean Meehan
Producers: Sam McGarry, Richard Martin
Director of Photography: Sean Meehan
Editor: Paul Watts at The Quarry
Post production: Glassworks
Composer: Tom Hodge
Sound: Wave

süti beállítások módosítása